Workshops Heppie!? Kinderen & emoties


logo-3

Introductieworkshop of huiskamerworkshop

 

Tijdens de introductieworkshop van ongeveer anderhalf uur leert u emoties bij (uw) kinderen te herkennen, te benoemen en te accepteren. We bekijken wat kinderen te leren hebben met betrekking tot het omgaan met emoties en u krijgt een model aangereikt om kinderen om te leren gaan met ruzie. Deze workshop is geschikt voor maximaal 15 deelnemers. (Prijs voor groepen op aanvraag)

Wanneer: datum volgt

Waar: Cultuurhuis Oudewater

Kosten: €10,-  (vooraf aanmelden via info@dannybraskindercoaching verplicht)

Tevens is deze introductieworkshop te boeken als ‘huiskamerworkshop’. Ik kom dan bij u thuis in uw eigen huiskamer. U als gastvrouw of -heer nodigt een aantal familieleden of vrienden uit en zorgt voor wat te drinken. Bij minimaal 6 deelnemers is de workshop voor u zelf gratis. De kosten zijn 10 euro per persoon. (min. 6 personen)

 

3-delige workshop Heppie!? Kinderen & emoties

In de 3-delige workshop Heppie!? Kinderen & emoties wordt in bijeenkomsten van 2 1/2 uur dieper ingegaan op de basisemoties Boos, Bang en Bedroefd en krijgt u inzicht en concrete tips wat u kunt doen in situaties waarin u te maken krijgt met een kind met deze emoties. U gaat tijdens de bijeenkomst zelf met de concrete tips aan de slag, om zo te ervaren wat bij u en uw kinderen past.

Wanneer: datum volgt

Waar:  Cultuurhuis Oudewater

Kosten: €95,- per persoon. Dit bedrag is inclusief een naslagwerk.

 

3-delige workshop Heppie!? Peuters & emoties

Logo peuters1

Speciaal voor ouders en opvoeders van peuters is er de 3-delige workshop Heppie!? Peuters & emoties. Omdat een peuter echt in een totaal andere ontwikkelingsfase zit dan bijvoorbeeld een schoolgaand kind, met name wanneer het gaat om emoties. Dit vraagt soms andere vaardigheden van u als opvoeder. Meer inzicht en herkenning bij andere ouders in deze lastige fase helpen echt!

 

Wanneer: datum volgt

Waar: Cultuurhuis Oudewater

Kosten: €95 per persoon. Dit bedrag is inclusief een naslagwerk.

 

Aanmelden: Meld u hieronder aan wanneer u interesse heeft voor één van deze workshops, dan hou ik u op de hoogte!

Kalender

<< jun 2018 >>
MDWDVZZ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief (geen spam)